Hør nu her – du skal sørge for batterier til dit høreapparat

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Et høreapparat giver øget livskvalitet

Kan du forestille dig, hvordan det ville være næsten ikke at kunne høre noget. At du ville have problemer med at deltage i en helt almindelig samtale med andre mennesker. Eller at du ikke kunne høre lyden fra fjernsynet eller din tablet.

For ikke at tale om ikke at kunne høre musik. Der er helt grundlæggende bare mange ting i livet, som du går glip af, hvis du har nedsat hørelse.

Heldigvis findes der fantastiske høreapparater

Hvis du selv har nedsat hørelse, så er du nok glad for, at du lever i vores tid, for nedsat hørelse  behøver slet ikke være et problem længere. Og det skyldes blandt andet en stor dansk virksomhed, som står bag nogle af verdens bedste høreapparater. 

Danske Oticon leverer nemlig høreapparater til hele verden, og bidrager dermed til øget livskvalitet for rigtig mange mennesker. Deres teknologi er enestående, men de har også haft mulighed for at udvikle deres produkt siden 1904.

Husk 3 ting – batterier, batterier og batterier

Høreapparater skal naturligvis have noget, der kan holde dem igang. Ligesom din telefon eksempelvis, så virker de ikke bare uden videre. Derfor er det alfa og omega, at du sørger for at huske hele tiden at have friske batterier.  

Heldigvis er batterierne så “smarte”, at de selv fortæller dig, hvornår det er tid til et nyt sæt batterier. Et par advarende biptoner gør dig nemlig opmærksom på, at batterierne er ved at være flade og skal skiftes. Hvis du ikke lytter til advarslen, så vil høreapparatet ophøre med at fungere, til der igen kommer batterier i.

Til Oticon høreapparater skal du selvfølgelig anvende Oticon batterier. Det er nemt at bestille nye batterier. Du går bare ind på japebo.dk, som forhandler alt i tilbehør og batterier til Oticon høreapparater.

Og så skal du bare sørge for at bestille batterierne i den rigtige størrelse, så de passer til din høreapparatmodel.

 

 

 

 

 

Troels Nielsen